[Ulotka. Incipit] Towarzysze Chłopi-Socjaliści! W prastarym Gdańsku ... odbędzie się Wasz wielki wiec ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o wiecu 30.11 i 1.12 1947 r.
Keywords: Rolnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.