[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o głosowaniu ludowym ... / J. Tomaszewski. - Tomaszewski, J. (polityka) (Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Lęborku, 1946)
Afisz informujący o podziale powiatu lęborksiego na obwody głosowania.