[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o głosowaniu ludowym ... - Tomaszewski, J. (polityka). (Lębork : Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Lęborku, 1946)
Afisz informujący o podziale powiatu lęborksiego na obwody głosowania.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Lębork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.