[Afisz. Incipit] Państwowa Wyższa Szkoła Muzyczna w Sopocie na cele budowy Warszawy ... koncert ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sopockim Grand Hotelu 24.09.1951 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.