Kongres głuchych - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia obrady Kongresu głuchoniemych w Ratuszu Staromiejskim w Gdańsku, 26 grudnia 1969 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ratusz Staromiejski (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk