[Afisz. Incipit:] W programie humoru i piosenki wystąpią: Stefcia Górska, Bogdan Kłotkowski... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o występach Warszawskiego Teatru Syrena w gdańskim kinie Leningrad 9.01.1956 r. Wśród artystów - Irena Kwiatkowska.