[Gross-Sehren von der Landstraße aus gesehen] - Prothmann, Hermann (Königsberg: H. Prothmann, 1855)
Przedstawia zabudowania wsi Dziarny koło Iławy, ok. 1865 r.
Data wg biogramu fotografa i przedstawienia. Tyt. wg odręcznego opisu na rewersie.