[Afisz. Incipit] Do Obywateli Gospodarzy, mających krowy. Z dniem 1-go września 1947 r. została uruchomiona Mleczarnia Spółdzielcza w Montowie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia.