[Afisz. Incipit] Do Obywateli Gospodarzy, mających krowy. Z dniem 1-go września 1947 r. została uruchomiona Mleczarnia Spółdzielcza w Montowie ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia.
Keywords: Kwidzyn (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.