Zoppot Kleiner Saal im Kurhaus. ([S. l. : s. n., 1910)
Przedstawia wnętrze małej sali trzeciego Domu Kuracyjnego w Sopocie, ok. 1910 r.
Tyt. główny na okładce albumu, podtyt. pod reprod. Data wg. przedstawienia.
Reprodukcja fotografii.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane