Angielski raz a dobrze. Cz. 1 czytaj, słuchaj i ucz się! (Wydawnictwo LINGO sp. j., 2007)
Interaktywny kurs do samodzielnej nauki jęayka angielskiego. Lekcje o różnorodnej tematyce, interaktywne ćwiczenia, gry językowe, nagrania MP3 wszystkich dialogów.