Fernando Arrabal - Guernica : Teatr Dramatyczny / Daniel Mróz. - Mróz, Daniel (1917-1993) ([wydawca nieznany], 1969)
Plakat premiery, która miała miejsce 20.06.1969 r. Teatr Dramatyczny w Warszawie. Plakat przedstawia czarno-białą kompozycję na brązowym tle.