[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie dekretu z dnia 26. VII. 1946 r. o ogródkach działkowych ... / St. Modliński. - Modliński, Stanisław (działacz samorządowy) (Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz dotyczący rozdziału ogródków działkowych 12.03.1948 r.