[Gabinet nadburmistrza Gdańska]. ([Gdańsk], 1865)
Przedstawia gabinet nadburmistrza Gdańska w Ratuszy Głównego Miasta w Gdańsku, około 1870 roku.
Tytuł i data nadane przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1801-1900; Ratusz Głównego Miasta Gdańska (budynek); Gdańsk (woj. pomorskie)