Podatkowa księga przychodów i rozchodów (Infor, 2004)
Pełna licencjonowana wersja programów RAMZES - Podatkowa księga przychodów i rozchodów oraz RAMZES - amortyzacja ; komentarze, orzecznictwo i interpretacje izb i urzędów skarbowych.