Ekslibris Andrzeja Taranka - Bogusławski, Tomasz (1958- ).; Taranek, Andrzej (1953- ). ([Gdańsk], 1982)
Przedstawia zgeometryzowane popiersie w kapeluszu z piórkiem. Pod wyobrażeniem napis: ekslibris andrzeja taranka.
Miejsce wyd. wg działalności aut.
Na odwrocie oł. sygn. aut. i data.