[Afisz teatralny. Incipit] Wiedeńska krew (Wiener blut) : Operetka w trzech aktach / Teatr Muzyczny w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o premierze 27.02.1966 r. Inscenizacja i reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Stanisław Bakowski, choreografia Henryka Komorowska, kierownictwo muzyczne Zdzisław Bytnar.