Ex-Libris Dr. Franz Weinitz B. Wenig. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1898)
Przedstawia w obramowaniu stylizowany kwiat goździka. U góry napis: Ex-Libris Dr. Franz Weinitz. Nazwisko aut. i data w obrębie kompoz.