Z igłą przed mikrofonem - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Oddział Miejski (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o wieczorze rozrywkowym w Domu Marynarza 30.10.1950 r.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne