Satyrykon '78 : Satyrykon '79 - Pańczuk, Czesław; Wojewódzki Dom Kultury (Legnica). (Legnica : Wojewódzki Dom Kultury, 1978)
Broszura zawierająca wspomnienia z Satyrykonu w 1978 r. oraz zapowiedź 3 edycji konkursu w 1979 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Humor rysunkowy; Satyra; Wystawy sztuki; Legnica (woj. dolnośląskie); Druki ulotne