Ex Libris Rabskich - Piotrowski, Wacław (1887-1967).; Rabska, Zuzanna (1882-1960).; Rabski, Władysław (1865-1925). ([S.l., 1926)
Przedstawia postać z książką, napis: Ex Libris Rabskich.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
Stefan Kotarski. Kolekcjoner ekslibrisów i bibliofil, Warszawa 1979