Exlibris T. S. Varekamp - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Varekamp, T. S. ([S. l., 1984)
Przedstawia gałązkę trawy. U dołu z prawej strony napis: Exlibris T. S. Varekamp. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999