[Afisz. Incipit] Centralny Zarząd Przemysłu Mięsnego ... zawiadamia ... sprzedaż mięsa powinna być dokonywana netto ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujacy o zasadach sprzedaży mięsa, wrzesień 1950 r.