Rektor i Senat Akademii Medycznej w Gdańsku mają zaszczyt zaprosić na uroczystą inaugurację roku akademickiego 1977/78 / Rektor Akademii Medycznej w Gdańsku, Senat Akademii Medycznej w Gdańsku. (s.n.], 1977)
Zaproszenie na uroczystość, która miała miejsce 8.10.1977 r.