Dr. med. Arthur Brăuer Ex libris - Kislinger, Max (1895-1983).; Bräuer, Arthur (1899-1972). ([Linz] : [wydawca nieznany], 1952)
Przedstawia lekarza osłuchującego nagą kobietę, niżej napis: Dr. med. Arthur Brăuer Ex libris i poniżej data [19]52. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i miejscem wydania.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w