[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Uwaga! Komitet "Rodziny Milicyjnej" urządza Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 20.07.1947 r. w Parku Państwowego Browaru przy ul. 3-go Maja. Występ zespołu Waleszczaków.