Erika Fischer Exlibris - Roveda, Roland (1912-1996).; Fischer, Erika ([Miejsce nieznane], 1965)
Na tle prostokątnej ramki napis: Erika Fischer Exlibris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.