[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne jest polityczną reprezentacją inteligencji rzemiosła kupiectwa. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.