[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne jest polityczną reprezentacją inteligencji rzemiosła kupiectwa. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.