Ex Libris Stanisławy Bielińskiej-Trepińskiej / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1971)
Leżąca na sofie kobieta, obok amorek, u dołu napis: Ex Libris Stanisławy Bielińskiej-Trepińskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.