Ex Libris Stanisławy Bielińskiej-Trepińskiej - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Bielińska-Trepińska, Stanisława (1971)
Leżąca na sofie kobieta, obok amorek, u dołu napis: Ex Libris Stanisławy Bielińskiej-Trepińskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.