II. Kammermusikabend : (Im Abonnement) Sonaten-Abend. ([s.n.], 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 2 listopada 1911 r.