II. Kammermusikabend : (Im Abonnement) Sonaten-Abend. (Danzig : [s.n.], 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 2 listopada 1911 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła