Aristide Bruant Ex-Libris Raymond Prévost. - Prévost, Raymond (1891-1974) (1921)
Przedstawia na tle wzgórza Montmartre z bazyliką Sacre Cœur w Paryżu, napis: Montmartre, główkę kobiecą i dzielącą kompozycję po skosie wstęgę z napisem: Qui m'est une Patrie & même davantage, niżej napis Courtenay i widok kościoła. Napis u góry: Aristide Bruant, i u dołu: Ex-Libris. Z lewej strony nazwisko artysty: Raymond Prévost, z prawej miejsce wyd. i data: Paris 1921.