[Afisz teatralny. Incipit] Amatorski Teatr Wesolków pod kier. R. Leszczynskiego ... prezentuje ... Cyk! pod śledzika ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.02.1947 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego 16.