[Afisz teatralny. Incipit] Amatorski Teatr Wesolków pod kier. R. Leszczynskiego ... prezentuje ... Cyk! pod śledzika ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.02.1947 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego 16.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.