Widok Gdańska od strony Bramy Oliwskiej / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia widok z ul. 3 Maja w okolicy Bramy Oliwskiej na stocznię, widoczne kamienice przy ul. Robotniczej i Gdyńskich Kosynierów, 1987 r.