Kotwice przygotowane do wysyłki do stoczni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia kotwice w elbląskim ZAMECHu przygotowane do wysyłki do stoczni,1979 rok.