Exlibris V. Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1959)
Przedstawia, w nieregularnym owalu, płaczącego mężczyznę, przed nim leży siekiera i zabity drugi mężczyzna, u dołu duża cyfra: V. Z lewej strony napis: Exlibris V. Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 128.