Zawody o mistrzostwo okręgu kl. A Gedania-Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu 13.06.1949 r. na Stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne