[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zgodnie z zarządzeniem Ob. Wojewody Gdańskiego ... podaję do publicznej wiadomości ... / Tadeusz Trapszo. - Trapszo, Tadeusz (1894-1958) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego przyjmowania interesantów.