[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksiej Twierskoj - Opowieść pewnej dziewczyny = Razkaz odnoj diewuszki / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1967)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia Marian Kołodziej, asystent reżysera Stefan Kąkol.