Einkommensteuer Tarif. ([Danzig : s.n.], 1926)
Porównanie taryfy podatkowej Gdańska, Niemiec i Polski.
Tyt. nagł.
Miejsce i r. wyd. wg: Historia Gdańska / pod red. E. Cieślaka, T. 5: Bibliografia Gdańska. - Sopot, 1997
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła