Wzór dla kapłańskiego serca - Sermak, Jerzy (1950- ). (2010)
Jezus kocha swojego ucznia. Uczeń kocha swojego Mistrza. Serce otwarte na braci.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Kapłaństwo; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej