Ekslibris Eugenio Rosasco - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Rosasco, Eugenio ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
Ukoronowany herb wokoło ćmy, u dołu napis: Ekslibris Eugenio Rosasco, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.