Ex Libris Roland Roveda / Johann Naha. - Naha, Johann (1902-1982) (1966)
Sylwetka mężczyzny stojącego na szczycie góry, za nim olbrzymie słońce, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Roland Roveda. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.