Johanna Adama Möhlera pneumahagijny wymiar Kościoła jako "communio" / Roman Karwacki. - Karwacki, Roman Józef (1945- ).
1. "Communio" trynitarna. 2. "Communio" eklezjalna. 3. "Communio fidelium". 4. "Communio sanctorum".