[Afisz. Incipit:] Kino "Aurora" w Rumii : Terminarz filmowy na okres od 1.III. do 31.III. 1966 r. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o seansach filmowych.
Keywords: Kina -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kina (budynki); Rumia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rumia (woj. pomorskie, pow. wejherowski, gm. Rumia); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne