Matura 2006 ustna prezentacja z języka polskiego - Rud, Magdalena; Klonowska, Monika (psychologia).; Agora (Warszawa). (Warszawa : Agora : Artobus, 2005)
Podstawy autoprezentacji, trzy przykładowe prezentacje maturalne, reguły i kryteria oceny ustnej matury z języka polskiego.
Tyt. z ekranu tytułowego.
System operacyjny Windows - 9x, 2000, XP, procesor : Intel Celeron 800 MHz, AMD Duron 800 MHz, pamięć operacyjna 256 MB, karta graficzna XGA (1024x768), wsparcie dla DirectX, OpenGL, napęd CD-RW i/lub DVD 24x.
Keywords: Matura (2005- ) -- poradniki; Język polski -- egzaminy -- poradniki; Język polski -- nauczanie wspomagane komputerowo