12 der schönsten Ansichten von Gotenhafen in echter Fotografie. - Verlag Julius Simonsen (Oldenburg in Holstein : Verlag Julius Simonsen, 1939)
12 fotografii przedstawia: Halę Targową, Gate Berlin, Skwer Kościuszki, molo, port, budynek dyrekcji zarządu portu, widok ogólny i ulicę Świętojańską w Gdyni w okresie II wojny światowej.
Hafenteilbilde ; Hafenanlage mit Mole ; An der Markthalle ; Adolf-Hitler-Strasse ; Markthalle.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- fotografie